Tilausravintola Backasta Vantaalla pyörittävä Lauri Kaivoluoto kehitti vantaalaisen laskiaispullan, joka tarjoillaan juotavassa muodossa.

Alunperin sosiaaliseen mediaan jaettu resepti on päätynyt monien baarien listoille asiakkaiden runsaan kysynnän vuoksi.

Kokki kertoi MTV:lle, mistä hittiohjeessa on oikein kyse.

– Aika paljon minulta kysellään näitä laskiaispullareseptejä, ehkä historiani takia. Ihan sama mitä teet, mutta jos laitat siihen etuliitteeksi vantaalainen, niin tulee pilke silmäkulmaan, Kaivoluoto kommentoi hittireseptiään MTV:lle.

Vantaalainen laskiaispulla 

  • 10 cl amarettoa 
  • 6 cl vispikermaa
  • Kardemummaa
  • Tomusokeria

Alla video, jossa Lauri valmistaa drinkin.

@laurikaivoluoto

Vantaalainen laskiaispulla 10cl amaretto 6cl vispikerma Kardemumma Tomusokeri

♬ Bad Reputation – Joan Jett

Aiotko maistaa Laurin kehittämää hittijuomaa?