Kotona valmistetut porkkanasipsit ovat terveellinen vaihtoehto kaupan perunalastuille.
Paistettuna hieman makeahko porkkana sopii loistavasti yhteen suolaisen parmesaanin kanssa. Siksi tämä superhelppo resepti niittää suosiota netissä.
Et tarvitse reseptin tekoon kuin pari raaka-ainetta, mikäli oliiviöljy ja arkipäiväiset mausteet löytyvät maustekaapistasi.
Tarvitset:
- Porkkanoita
- Parmesaaniraastetta
- Mausteita
- Oliiviöljyä
1. Aloita leikkaamalla porkkanat siivuiksi.
2. Aseta pellille leivinpaperi, raastettua parmesaania ja lado porkkanaviipaleet lomittain juuston päälle.
3. Sivele porkkanat kevyesti oliiviöljyllä.
4. Mausta haluamillasi mausteilla. Tässä reseptissä käytettiin sipuli- ja paprikajauhetta.
5. Paista porkkanasipsejä 200 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
6. Anna sipsien vetäytyä tovi ja riko ne käsilläsi pienempiin osiin.
7. Tarjoile ja nauti valitsemasi dipin kanssa.
Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta!
Jaa resepti ystävillesi, jotka herkuttelevat terveellisesti.