Kotona valmistetut porkkanasipsit ovat terveellinen vaihtoehto kaupan perunalastuille.

Paistettuna hieman makeahko porkkana sopii loistavasti yhteen suolaisen parmesaanin kanssa. Siksi tämä superhelppo resepti niittää suosiota netissä.

Et tarvitse reseptin tekoon kuin pari raaka-ainetta, mikäli oliiviöljy ja arkipäiväiset mausteet löytyvät maustekaapistasi.

Tarvitset:

  • Porkkanoita
  • Parmesaaniraastetta
  • Mausteita
  • Oliiviöljyä

1. Aloita leikkaamalla porkkanat siivuiksi.

Porkkanat
Kuva: YouTube / Hungry.happens

2. Aseta pellille leivinpaperi, raastettua parmesaania ja lado porkkanaviipaleet lomittain juuston päälle.

Porkkanapalat
Kuva: YouTube / Hungry.happens

3. Sivele porkkanat kevyesti oliiviöljyllä.

porkkana oljyssa
Kuva: YouTube / Hungry.happens

4. Mausta haluamillasi mausteilla. Tässä reseptissä käytettiin sipuli- ja paprikajauhetta.

Maustaminen
Kuva: YouTube / Hungry.happens

5. Paista porkkanasipsejä 200 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Paistaminen
Kuva: YouTube / Hungry.happens

6. Anna sipsien vetäytyä tovi ja riko ne käsilläsi pienempiin osiin.

valmista
Kuva: YouTube / Hungry.happens

7. Tarjoile ja nauti valitsemasi dipin kanssa.

Tarjoilu
Kuva: YouTube / Hungry.happens

Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta!

Jaa resepti ystävillesi, jotka herkuttelevat terveellisesti.