Vadelmajogurttijuustokakku on helppo tehdä ja Jasminin mukaan se maistuu taivaallisen hyvälle.
Onko sinulle koskaan tullut mieleen, että kaupan valmiista pakastemutakakusta voi tuunata makuhermoja hivelevän vadelmajuustokakun?
Jos mielenkiintosi heräsi niin jatka lukemista, sillä luettelemme alla mitä aineksia tarvitset ja miten tämä herkku valmistetaan.
Vadelmajogurttijuustokakku (mutakakkupohjalla) ainekset:
- 1 valmis mutakakku, pakaste
- 2dl kuohukermaa
- 200g maustamatonta tuorejuustoa
- 121g vadelmajogurttisuklaata
Koristeluun:
- Koristeluun n. 50-100g pakastevadelmia
- 1 vadelmajogurttisuklaa patukka (37g)
Vadelmajogurttijuustokakku valmistusohjeet:
- Aseta jäinen mutakakku tarjoiluastialle.
- Sulata suklaa.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Notkista tuorejuusto ja lisää sulatettu suklaa.
- Kääntele kermavaahto joukkoon.
- Kaada pohjan päälle.
- Tasoita pinta. Koristele vadelmilla ja vadelmajogurttisuklaalla.
- Nosta jääkaappiin n. 2-3h tai yön yli. Kakku paranee mitä pidempään sen antaa tekeytyä jääkaapissa
Katso valmistusohjeet oheiselta videolta!
Tätä on pakko kokeilla – suklaan ja vadelman yhdistelmä on yksi omista lemppareistani!