Pekonista saa entistä herkullisempaa yksinkertaisella niksillä.
Harri Syrjänen rakastaa eksoottisia makuyhdistelmiä, jotka hivelevät makuhermoja. Harri on muun muassa vinkannut, että vaniljajäätelöä kannattaa maistaa oliiviöljyn kanssa.
Pekonista parempaa
Julkkiskokki Harri Syrjänen paljasti yksinkertaisen niksin, jolla pekonista saa entistä herkullisempaa. Niksistä uutisoi ensimmäisenä MTV Uutisten Makuja.
Lue myös:
Penslaa pekonia vaahterasiirapilla!
Syrjäsen mukaan pekonin päälle kannattaa penslata vaahterasiirappia.
– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.
Harrin mukaan lopputuloksena on suolaisen makea ja rapea pekoniherkku.
– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.
Jaa vinkki ystävillesi!