Tätä rapeampia perunoita et saa mistään.
Rapeaksi paistetut sopivat lisukkeeksi lukemattomien aterioiden kanssa. Lisäksi niitä voi myös napostella sellaisenaan.
Jos haluat nopeasti todella rapeita perunoita niin kokeile tätä reseptiä. Reseptin salaisuus piilee maissitärkkelyksessä ja siinä, että perunat kypsennetään, muussataan ja muotoillaan uudelleen ennen paistamista.
Ainekset:
- Perunoita
- Maissitärkkelystä
- Suolaa ja pippuria
- Öljyä paistamiseen
Ohjeet:
- Kuutioi perunat ja keitä ne pehmeiksi.
- Muussaa perunakuutiot kulhossa, lisää maissitärkkelys, suola ja pippuri.
- Muotoile perunamassasta tanko ja leikkaa se pieniin osiin.
- Paina perunapaloja kevyesti haarukalla, jotta ne litistyvät hieman.
- Paista perunapaloja öljyssä kunnes molemmat puolet ovat kullanruskeita.
- Tarjoile lihan kanssa tai napostele sellaisenaan.
Katso alta miten kullanruskeat ja rapeat perunat valmistetaan.