
Tilausravintola Backasta Vantaalla pyörittävä Lauri Kaivoluoto kehitti vantaalaisen laskiaispullan, joka tarjoillaan juotavassa muodossa.
Alunperin sosiaaliseen mediaan jaettu resepti on päätynyt monien baarien listoille asiakkaiden runsaan kysynnän vuoksi.
Kokki kertoi MTV:lle, mistä hittiohjeessa on oikein kyse.
– Aika paljon minulta kysellään näitä laskiaispullareseptejä, ehkä historiani takia. Ihan sama mitä teet, mutta jos laitat siihen etuliitteeksi vantaalainen, niin tulee pilke silmäkulmaan, Kaivoluoto kommentoi hittireseptiään MTV:lle.
Vantaalainen laskiaispulla
- 10 cl amarettoa
- 6 cl vispikermaa
- Kardemummaa
- Tomusokeria
Alla video, jossa Lauri valmistaa drinkin.
Aiotko maistaa Laurin kehittämää hittijuomaa?