Rapeaksi paistettua perunaa parempaa lisuketta on vaikea löytää.
Tässä reseptissä yhdistetään perunan parhaat puolet ja lopputuloksena syntyy hieman hasselbackan, uuniperunan ja ranskanperunan kaltainen herkku.
Ohjeet valmistukseen ovat todella simppelit ja perunan leikkaaminen hoituu kätevästi syömäpuikkojen avulla.
Käytä kiinteää perunalajiketta
Kun peruniin on leikattu viillot ristikkäisissä suunnissa on aika lisätä mausteseos ja friteerata perunat öljyssä.
Mausteseokseen voi laittaa muun muassa paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, cayennepippuria tai muuta omaa makua miellyttävää. Muistathan lisätä mausteiden sekaan myös vehnäjauhot varmistaaksesi rapean lopputuloksen.
Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta.
Jaa resepti Facebookissa, jos uskot että ystäväsi haluavat kokeilla tätä herkkua.