
Grillaatko halloumia? Viime vuosien aikana suureen suosioon nousseen juuston kanssa tehdään virhe kypsennyksen yhteydessä.
Halloumi muuttuu helposti sitkeäksi ja kumimaiseksi – syynä on usein yleinen ja väärä grillaustapa: sitä ei nimittäin saisi viipaloida ennen grillausta.

Näin halloumista tulee mehevää
Moni herkuttelee kesäisin grillatulla halloumilla. Sitä grillatessa tulee kuitenkin helposti tehtyä yleinen virhe.
Halloumi kuuluisi pistää grilliin kokonaisena tai maksimissaan kahdessa osassa. Näin pinnasta saa helposti rapean ja halloumin sisus jää meheväksi, eikä kumimaiseksi.
Ennen grillausta on tärkeää kuivata halloumi talouspaperilla – grillin tulee myös olla kuuma parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.
Tiesitkö sinä ettei halloumia kannata viipaloida ennen grillausta? Jaa vinkki ystävillesi!