Mätidippi nostaa sipsien napostelun kulinaristien tason huippukorkealle.
Sosiaalisessa mediassa suureen suosioon noussut mätidippi tuo arkeen ripauksen luksusta. Mätidippi sopii sinulle, joka mietit mitä tarjota juhlatilaisuuksissa, tai kun tekee mieli herkutella paremmin.
Mätidippi on todella helppo valmistaa, sillä kaikki raaka-aineet sekoitetaan yhteen keskenään, jonka jälkeen sipsien dippailun voi aloittaa.
Mätidippi ainekset:
- purkki creme fraichea
- 1/2-1 punasipuli hienonnettuna
- kahden limen kuori raastettuna (vihreä osa)
- puolikkaan limen mehu
- ruohosipulia hienonnettuna
- 100 g kirjolohenmätiä tai Cavi-art merilevävalmistetta
- suolaa ja mustapippuria rouhittuna
- sipsejä
Mätidippi valmistusohjeet:
Sekoita kaikkia aineksia keskenään (paitsi sipsejä). Koristele lopuksi isoilla mätikeoilla ja hienon hienoksi silputulla ruohosipulilla. Nauti sipsien kanssa.
Jaa resepti, jos aiot kokeilla mätidipin valmistusta!