Jauhelihalle saa parhaan koostumuksen, kun noudattaa tätä kikkaa, suositulla Kitchn -sivulla kerrotaan.

Jauheliha on monien perheiden kulmakivi, josta valmistetaan niin makaronilaatikkoa kuin lasagneakin. Siksi onkin hienoa, jos tämän yleisen arkiruoan voi paistaa astetta paremmin – lopputuloksena kaikki ateriatkin maistuvat paremmalta.

– Yksi lemppariruoistani on Taco Bellin crunchwrap ja vaikka minulla on siihen hyvä kopioresepti, siitä ei tule koskaan kotona yhtä hyvää, Kitchn -sivuston toimittaja kertoo.

Käytä perunasurvinta

Paistosurvin ei ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen jauhelihaa paistaessa. TheKitchn -sivuston ruokatoimittaja kuitenkin törmäsi erääseen paistotekniikkaan, jossa perunasurvin oli keskiössä.

– Se oli perunasurvimen käyttö jauhelihan pilkkomisessa pienemmäksi muruksi, sivustolta käy ilmi.

Perunasurvin auttaa jauhelihan koostumuksen parantamiseen. Kun jauhelihan pilkkoo survimella, kaikista jauhelihapaloista tulee yhtä suuria.

– En enää ikinä paista millään muulla tavalla, sivustolla hehkutetaan.

Ruokasoodaa ruskistamisen avuksi

– Kokeile ensi kerralla, kun paistat jauhelihaa! Lupaan, ettet pety. Ja hei, pieni ripaus ruokasoodaa ruskistaa jauhelihan paremmin, olkaa hyvä!

Lähde: thekitchn.com