Jauhelihalle saa parhaan koostumuksen, kun noudattaa tätä kikkaa, suositulla Kitchn -sivulla kerrotaan.
Jauheliha on monien perheiden kulmakivi, josta valmistetaan niin makaronilaatikkoa kuin lasagneakin. Siksi onkin hienoa, jos tämän yleisen arkiruoan voi paistaa astetta paremmin – lopputuloksena kaikki ateriatkin maistuvat paremmalta.
– Yksi lemppariruoistani on Taco Bellin crunchwrap ja vaikka minulla on siihen hyvä kopioresepti, siitä ei tule koskaan kotona yhtä hyvää, Kitchn -sivuston toimittaja kertoo.
Käytä perunasurvinta
Paistosurvin ei ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen jauhelihaa paistaessa. TheKitchn -sivuston ruokatoimittaja kuitenkin törmäsi erääseen paistotekniikkaan, jossa perunasurvin oli keskiössä.
– Se oli perunasurvimen käyttö jauhelihan pilkkomisessa pienemmäksi muruksi, sivustolta käy ilmi.
Perunasurvin auttaa jauhelihan koostumuksen parantamiseen. Kun jauhelihan pilkkoo survimella, kaikista jauhelihapaloista tulee yhtä suuria.
– En enää ikinä paista millään muulla tavalla, sivustolla hehkutetaan.
Ruokasoodaa ruskistamisen avuksi
– Kokeile ensi kerralla, kun paistat jauhelihaa! Lupaan, ettet pety. Ja hei, pieni ripaus ruokasoodaa ruskistaa jauhelihan paremmin, olkaa hyvä!
Lähde: thekitchn.com