Avokadosta, valkosuklaasta ja banaanista valmistettu mousse vie kielen mennessään.
Tämä resepti hyödyntää koko avokadon – hedelmän kuorta ei nimittäin heitetä roskiin, sillä sitä käytetään muottina. Lisäksi avokadon hedelmälihasta valmistetaan herkullinen mousse, johon lisätään valkosuklaata ja banaania.
Lopputulos muistuttaa ulkonäöllisesti aivan avokadoa.
Moussella täytetty avokado ainekset:
- Avokado
- Banaani
- Tummaa suklaata
- Valkosuklaata
- Suklaapalloja (osta valmiita kaupasta ja valitse maku itse)
Moussella täytetty avokado valmistusohjeet:
- Ota avokado ja kuori se, säilytä kuorta muotona.
- Laita sisus odottamaan, tarvitset sitä täytteeseen.
- Sulata tumma suklaa ja sivele kuori sillä niin, että se on kauttaaltaan peitetty.
- Laita kuori jääkaappiin jäähtymään.
- Valmista sillä välin täyte. Sekoita avokado, banaani ja sulatettu valkosuklaa mousseksi.
- Ota suklaakuori jääkaapista, poista avokadon kuori varovaisesti ja täytä suklaamuotti täytteellä
- Paina keskelle suklaapallo ja nauti!
Valmistusohjeet on katsottavissa oheiselta videolta!
Tällainen jälkkäri yllättää vieraasi takuulla. Jaa vinkki eteenpäin!