Pidätkö pannarista ja korvapuustista? Tätä reseptiä et halua missata.

Tässä on korvapuustin makuinen pannukakku -resepti, jossa yhdistyvät korvapuustin kaneli ja kardemumma sekä pannukakun pehmeä rakenne.

Löydät herkullisen reseptin alapuolelta.

Korvapuustivohveli
Kuva: TikTok / mamainthekitchen

Korvapuustin makuinen pannukakku

Ainekset

Taikina:

  • 7 dl maitoa
  • 3 isoa kananmunaa
  • 2,4 dl vehnäjauhoja
  • 1,2 dl sokeria
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl sulatettua voita (sekä voita vuoan voiteluun)

Täyte:

  • 60 g voita, sulatettuna
  • 1,2 dl fariinisokeria
  • 2 tl kanelia

Pinnalle (valinnainen)

  • Raesokeria tai tavallista sokeria koristeluun

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni: Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka voilla.
  2. Valmista taikina: Sekoita suuressa kulhossa maito, kananmunat, vehnäjauhot, sokeri, kardemumma, suola ja 2 rkl sulatettua voita. Vatkaa, kunnes taikina on tasaista eikä siinä ole paakkuja.
  3. Kaada taikina: Kaada taikina voideltuun vuokaan.
  4. Lisää täyte: Sekoita pienessä kulhossa sulatettu voi, fariinisokeri ja kaneli. Lusikoi täyteseosta tasaisesti taikinan pinnalle ja sekoittele kevyesti halutessasi.
  5. Paista: Paista uunissa noin 25–30 minuuttia, kunnes pannukakku on kullanruskea ja reunat ovat hieman rapeat.
  6. Tarjoilu: Halutessasi voit ripotella pannukakun päälle raesokeria korvapuusti-maun täydentämiseksi. Tarjoa lämpimänä kahvin tai teen kanssa!

Kokeile reseptiä ja jaa se myös ystävillesi!