Sosiaalisesta mediasta saa loistavaa inspiraatiota uusien reseptien kokeilemiseen.

Kiinalaiset “silkkimunat” ovat tällä hetkellä suuressa suosiossa TikTokissa. Jos et ole aikaisemmin kuullut tällaisesta reseptistä, niin kyseessä on perinteinen kiinalainen ateria. Jos olet aamiaisesta pitävä henkilö, niin suosittelemme kokeilemaan tätä reseptiä.

Silkkimunia voi syödä muun muassa riisin ja kimchin kanssa.

Tee näin

  1. Sekoita kaksi suurta kananmunaa, vajaa 2 dl vettä ja ripaus suolaa.
  2. Kaada vatkatut munat siivilän läpi astiaan. Valitsemasi astian tulisi kestää kuumuutta, kuten höyrytystä kattilassa tai kuumennusta mikrossa.
  3. Peitä kulho kelmulla ja höyrytä kananmunaseosta 12 minuutin ajan.
  4. Ota kulho varovasti pois höyrykattilasta ja poista kelmu. Kaada munaseoksen päälle soijakastike ja seesamiöljy. Leikkaa kananmunapaistokseen viillot ristikkäisessä suunnassa, jotta soija ja öljy imeytyvät.
  5. Koristele annos hienonnetulla kevätsipulille ja tarjoile halutessasi riisin sekä kimchin kera.
@nutritionbykylie

One of my favorite easy breakfasts If you want to eat more protein in the morning but are tired of the same repetitive egg recipes, try these Chinese silken eggs. They’re easy to prepare, melt in your mouth, and are the quickest savory breakfasts! Recipe: – Beat 2 eggs in a bowl – Mix in 3/4 cup water and a pinch of salt (you can use chicken broth instead of water if you want more flavor) – Pour the egg mixture through a strainer and into a bowl. Remove any air bubbles with a spoon. – Cover bowl with saran wrap and steam for 12 min – After 12 min, remove from steamer and top with 2 tsp soy sauce, 1 tsp sesame oil, and green onions. – Optional: Make cuts in steamed eggs to let the sauce seep through! #easybreakfast #easymeal #asianfood #eggs #chinesesteamedeggs

♬ original sound – Kylie, MS, RD, LDN

Jaa resepti Facebookissa ystävillesi, jotka pitävät aasialaisista herkuista.