Ruoan maustaminen edullisemmin onnistuu helposti keittiömestari Linnea Vihosen vinkillä.
Viiden jälkeen -ohjelmassa tehtiin ravitsevaa ruokaa pienellä opiskelijabudjetilla.
Kaupan valmiskastikkeet voivat olla todella kalliita ja voivat sisältää myös lisättyä sokeria sekä lisäaineita.
Sipulilla ja valkosipulilla voi korvata kalliita maustekastikkeita.
Linnea jakoi hyvän säästövinkin, joka soveltuu niin aloitteleville kuin kokeneillekin kotikokeille.
– Hyvä budjettivinkki: monessa reseptissä on aika vähän sipulia ja valkosipulia – minä yleensä tuplaan ne määrät, Linnea vinkkasi.
Sipulin ja valkosipulin avulla ruokiin saa huomattavasti enemmän makua, erittäin pienellä budjetilla.
– Voidaan skipata kalliit maustekastikkeet ja -tahnat.
Jaa keittiömestarin kätevä vinkki!