Etsitkö helppoa ja herkullista pääsiäisjälkkäriä?
Silloin kannattaa valmistaa Sofia Nilssonin marsipaanimunat. Vain kahdella ainesosalla syntyy suloisia pieniä makeisia, jotka taatusti nostavat pääsiäispöydän tunnelmaa.

Sofia Nilsson on ruokasisällöntuottaja, joka ylläpitää Instagram-tiliä @foodbysofia.

Ainekset:

(noin 20 marsipaanimunaa)

  • 200 g vaaleanpunaista tai keltaista marsipaania
  • 100 g valkosuklaata

Muotoile munat:

  1. Leikkaa marsipaani paloiksi ja pyöritä jokaisesta pienen kananmunan muotoinen pallo.
  2. Sulata valkosuklaa varovasti mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.
  3. Valuta sulatettu suklaa marsipaanimunien päälle lusikan avulla.
  4. Anna munien jähmettyä huoneenlämmössä tai jääkaapissa, kunnes suklaa on kovettunut.

Vinkki:
Ripottele päälle rouhittuja pähkinöitä, strösseliä tai syötävää kimalletta lisäkoristeeksi.

Resepti: Sofia Nilsson / Godare.se