Ruokavaikuttaja ja -kirjailija Mari Moilanen hehkuttaa kehittämäänsä riistapataa.

– Tämä on heittämällä maailman paras riistapata, Mari sanoo.

Parempaa peurapataa ei Mari Moilasen mukaan ole. Voit käyttää peuran sijasta myös poron- tai hirvenlihaa. Mikäli et pääse käsiksi riistaan niin naudanliha soveltuu reseptiin myös.

– Tämän padan salaisuutena lienee siinä, että joukkoon lisätään silkkistä passataa eli sileää tomaattikastiketta. Sekä se, että perunat saavat kypsyä padassa muiden ainesten joukossa. Tämä tekee padasta täyteläisen, muhevan ja padan rakenne on mainio, Moilanen kertoo ja jatkaa:

Padan tulisi antaa hautua ilman kantta, jotta nestettä ei jää liikaa.

– Näin pataan ei jää mitään ylimääräistä lientä tai nestettä, vaan se on äärettömän herkullista, meheväksi maustunutta muhennostyyppista ruokaa. Niin hyvää!

Katso video alapuolelta.

LUE MYÖS: En koskaan ajatellut, että siikaa voisi tarjoilla tämän marjan kera (Marjastaja.fi)