Paahdettu rapea hunajakana – tässä on koko perheeni uusi suosikki.
Näitä maissihiutaleilla kuorrutettuja kanafileitä paistetaan uunissa kunnes ne ovat rapeita ja meheviä. Niiden valmistaminen on helppoa ja tuplakuorrutus takaa todella rapean lopputuloksen.
Kokosimme alapuolelle tarvitsemasi ainekset ja valmistusohjeet löydät videolta.
Tarvitset:
Panerointiin:
- Sokeroimattomia maissihiutaleita
- Parmesaania
- Paprikajauhetta
- Valkosipulijauhetta
- Sipulijauhetta
- Kananmuna vatkattuna
- Tulista kastiketta (esim. Texas Pete)
- Oliiviöljyä (kanan päälle ennen paistoa)
Hunajakastike:
- Hunajaa
- Tulista kastiketta
- Cayennepippuria
- Chipotle chilijauhe (tai normaali chilijauhe)
Huom! Muista kääntää kanafileet puolessa välissä paistamista, jotta molemmat puolet paistuvat rapeiksi.
Katso valmistusohjeet alapuolelta!
Rapea kana on aina herkullista – jaa resepti myös ystävillesi.