Mehevät ja rapeat avokadoranskalaiset valmistuvat 15 minuutissa.
Avokadon ystävät voivat hihkaista ilosta, sillä nämä parmesaanilla maustetut avokadoranskalaiset voi valmistaa kädenkäänteessä. Avokadoranskalaiset ovat erinomaista kisaevästä tulevia jääkiekon MM-kisoja varten. Samalla kun avokadoranskalaiset kypsyvät uunissa, voit vaikka selata läpi, miltä Leijonien kokoonpano tänä vuonna näyttää.
Instagramiin jaetusta videosta on tykätty huimat 800 tuhatta kertaa ja resepti on kerännyt vuolaita kehuja.
Miksei kukaan keksinyt tätä aikaisemmin?
Katso alta mitä tarvitset ja miten avokadoranskalaiset valmistetaan.
Avokadoranskalaiset ainekset:
- 1/2 avokado
- 2,4 dl parmesaaniraastetta
- 1 suuri kananmuna
- Mausteita maun mukaan
Avokadoranskalaiset valmistusohjeet:
- Esilämmitä uuni 230 asteeseen.
- Mössää avokado ja sekoita kaikki ainekset kulhossa.
- Muotoile leivinpaperille pieniä sormen kokoisia tankoja.
- Paista 10-12 minuuttia kunnes avokadoranskalaiset ovat rapeita
- Tarjoile dipin kera ja nauti. (esim. srirachamajoneesi)
Voit katsoa valmistusohjeet tältä videolta:
Jaa resepti ystävillesi, jotka pitävät avokadosta ja uusista innovaatioista.