Munakokkeli ei parane maidolla, vaan voilla, brittikokki Dan Joines näpäyttää.

Dan Joinesin mukaan maidon lisääminen munakokkeliin ei paranna lopputulosta.

– Älä koskaan lisää maitoa munakokkeliin, se laimentaa maun ja tekee munista todennäköisemmin kumimaisia, Joines kuvaili Mirrorin mukaan.

Maidon sijasta voita

– Varmista, että voi on kullankeltaista, muttei ruskeaa, ennen kuin laitat munat pannulle. Jatka niiden sekoittelua keski- tai matalalla lämmöllä, Joines neuvoo kotikokkeja.

Kananmunia tulee sekoittaa, kunnes kokkeli pysyy kasassa, mutta on vielä hieman juoksevaa.

Kuva: Flickr.com

Maitoa munakokkeliin?

Makuja on monia, sillä ruokatoimittaja Kelsey Youngmanin mukaan täydelliseen munakokkeliin kuuluu olennaisena osana maito.

Kuuluuko maito munakokkeliin? Jaa uutinen ja kerro mielipiteesi.