Munakokkeli ei parane maidolla, vaan voilla, brittikokki Dan Joines näpäyttää.
Dan Joinesin mukaan maidon lisääminen munakokkeliin ei paranna lopputulosta.
– Älä koskaan lisää maitoa munakokkeliin, se laimentaa maun ja tekee munista todennäköisemmin kumimaisia, Joines kuvaili Mirrorin mukaan.
Maidon sijasta voita
– Varmista, että voi on kullankeltaista, muttei ruskeaa, ennen kuin laitat munat pannulle. Jatka niiden sekoittelua keski- tai matalalla lämmöllä, Joines neuvoo kotikokkeja.
Kananmunia tulee sekoittaa, kunnes kokkeli pysyy kasassa, mutta on vielä hieman juoksevaa.
Maitoa munakokkeliin?
Makuja on monia, sillä ruokatoimittaja Kelsey Youngmanin mukaan täydelliseen munakokkeliin kuuluu olennaisena osana maito.
Kuuluuko maito munakokkeliin? Jaa uutinen ja kerro mielipiteesi.