Kokeile tätä reseptiä mikäli pidät rapeista perunoista.
Liiskatut perunat on helppo valmistaa ja tarvitset perunoiden lisäksi vain rasvan, suolan ja muut valitsemasi mausteet.
Liiskattuja perunoita voi tarjoilla kana-, kasvis-, kala- tai liharuokien kanssa – toisaalta niitä voi myös napostella sellaisenaan.
Listasimme alle kaiken tarvittavan, jolla pääset hommiin
Liiskatut potut ainekset:
- Perunoita (valitse määrä tarpeen mukaan)
- Oliiviöljyä
- Suolaa + muita mausteita
- Voita (valinnainen)
Liiskatut potut valmistusohjeet:
- Pese perunat huolellisesti
- Ota suuri kattila, lisää vesi, suola ja perunat. Keitä perunoita kunnes ne ovat kypsiä.
- Laita keitetyt perunat suureen kulhoon, lisää oliiviöljy, suola ja muut mausteet
- Aseta perunat leivinpaperilla peitetylle pellille ja litistä ne juomalasin avulla. (Sivele tässä välissä voilla mikäli haluat)
- Paista uunissa, kunnes pinta on kullanruskea.
Jos jokin jäi epäselväksi, voit katsoa valmistusohjeet videolta!
Herkulliset perunalisukkeet ovat aina tervetulleita! Jaa resepti ystävillesi.