Kokeile tätä reseptiä mikäli pidät rapeista perunoista.

Liiskatut perunat on helppo valmistaa ja tarvitset perunoiden lisäksi vain rasvan, suolan ja muut valitsemasi mausteet.

Liiskattuja perunoita voi tarjoilla kana-, kasvis-, kala- tai liharuokien kanssa – toisaalta niitä voi myös napostella sellaisenaan.

Listasimme alle kaiken tarvittavan, jolla pääset hommiin

Liiskatut potut ainekset:

  • Perunoita (valitse määrä tarpeen mukaan)
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa + muita mausteita
  • Voita (valinnainen)

Liiskatut potut valmistusohjeet:

  1. Pese perunat huolellisesti
  2. Ota suuri kattila, lisää vesi, suola ja perunat. Keitä perunoita kunnes ne ovat kypsiä.
  3. Laita keitetyt perunat suureen kulhoon, lisää oliiviöljy, suola ja muut mausteet
  4. Aseta perunat leivinpaperilla peitetylle pellille ja litistä ne juomalasin avulla. (Sivele tässä välissä voilla mikäli haluat)
  5. Paista uunissa, kunnes pinta on kullanruskea.

Jos jokin jäi epäselväksi, voit katsoa valmistusohjeet videolta!

Herkulliset perunalisukkeet ovat aina tervetulleita! Jaa resepti ystävillesi.