Oletko kantarelleja rakastava henkilö? Jatka siinä tapauksessa lukemista, sillä Harri Syrjäsen kantarellikeitto on suussa sulavan herkullista ja samettista.

Kokkisodasta alunperin julkisuuteen noussut Harri Syrjänen jakoi pitkään unohduksissa olleen reseptin sosiaalisessa mediassa. Kokki kuvaili keittoa pehmeäksi ja kuohkeaksi.

– Mähän olin ihan unohtanu tän keiton, tää on paras sienikeitto mitä tuut ikinä tekemään. Jos jollain sanalla pitäis tätä kuvata se olis sametti. Pehmee ja kuohkee, täynnä makua. Syksy saa tulla, Harri kirjoittaa omassa Instagramissaan.

Katso valmistusohjeet oheiselta videolta.

Ei voi olla kovin pahaa! Jaa resepti sieniä rakastaville ystävillesi.

LUE MYÖS: Minulle ei joulukinkku maistu ilman tätä salaattia (Marjastaja.fi)