Muffinivuokaa voi käyttää nerokkailla tavoilla myös suolaisten ateroiden valmistukseen.
Peruna on yksi suosituimmista lisukkeista sen monipuolisuuden vuoksi. Perunasta saa valmistettua rapeita ranskalaisia, kermaperunoita, perunamuussia ja lista jatkuu lähes loputtomiin…
Tässä reseptissä perunat rullataan kauniiksi ruusuiksi, jonka ansiosta ne hellivät makunsa lisäksi myös silmiä.
Perunaruusut ainekset: (sovita määrät omien tarpeiden mukaiseksi)
- Perunoita
- Pekonia
- Punasipulia
- Juustoraastetta
- Timjamia
- Kermaa
- Suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet:
- Laita pekonisiivuja leikkuulaudalle ja lado perunasiivut pekonin päälle. (kts. video alla)
- Lisää tämän jälkeen perunoiden päälle punasipulit.
- Kääri kokonaisuus rullaksi ja aseta rullat muffinivuokaan.
- Kaada perunaruusujen päälle kerma ja juustoraaste.
- Paista 180 asteisessa 25 minuutin ajan.
- Ripottele päälle hienonnettua timjamia.
Löydät alta simppelit valmistusohjeet!
Jaa resepti,