Harri Syrjänen peräänkuuluttaa selkeitä linjoja maustamisen kanssa.
Alunperin Kokkisota -tv-ohjelmasta julkisuuteen noussut Harri Syrjänen kertoi aikaisemmin ettei hän voi sietää aromisuolaa – kommentti herätti melkoisen keskustelun, sillä aromisuola kuuluu monien ihmisten arkiresepteihin.
Harri Syrjänen kertoi MTV:lle miten hän maustaisi makaronilaatikon
Kokki jakoi maustamisvinkkejä ja kertoi välttelevänsä aromisuolaa.
– Arvostan raaka-aineen makua. Olen suola- ja pippurimies. Mutta toki on paljon ruokia, missä mausteita tarvitaan, Harri toteaa.
Syrjänen otti esimerkiksi tavallisen makaronilaatikon. Jos tästä arkisesta ruoasta haluaa parhaat puolet irti niin kannattaa kokeilla eri maiden maustamista.
– Ei kannata työntää kaikkea yhteen laariin. Hakee vaikka Aasiasta, Intiasta tai Meksikosta jonkun makupaletin.
Pidätkö perinteisestä makaronilaatikosta vai suositko eksoottisia versioita?