Pääsiäisenä on tapana syödä tuhti ateria, jonka jälkeen raikas jälkiruoka sopii tilanteeseen kuin nakutettu.

Valmiista sitruunarahkasta ja kuohukermasta valmistuvan moussen voi vatkata kasaan vaikkapa pääsiäisaterian jälkeen, jolloin kaikille jää enemmän aikaa sulatella tuhti päivällinen.

Helppo sitruunamousse

Tarvitset:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 prk (n. 200 g) sitruunarahkaa
  • 2 rkl sokeria
  • (Koristeluun: marjoja, minttua, keksimuruja)

Ohje:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Sekoita joukkoon rahka ja sokeri.
  3. Annostele mousse laseihin.
  4. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 30 min.
  5. Koristele marjoilla, mintunlehdillä ja keksimuruilla.