
Raaka ja kova avokado ei ole herkullinen – onneksi on olemassa niksi, jolla ongelma ratkeaa helposti.
Kaupassa asioidessa tulee usein vastaan ongelma: avokadot ovat ylikypsiä tai raakoja. ”Ready to eat” -avokadot ovat sen sijaan puolet kalliimpia kuin tavalliset avokadot.
Opeteltuasi tämän niksin, voit kuitenkin ostaa kaupasta koviakin avokadoja. Tämän kikan avulla ne muuttuvat pehmeiksi ja syömäkelpoisiksi.

Tee näin:
- Kääri avokado alumiinifolioon.
- Keitä vesi kiehuvaksi.
- Siirrä avokado syvään astiaan.
- Kaada kiehuva vesi avokadon päälle ja anna hautua 5 minuuttia.
- Siirrä halutessasi lämmin avokado astiaan, jossa on kylmää vettä.
- Käsittele avokado haluamallasi tavalla.
Jaa vinkki ystävillesi!