Raaka ja kova avokado ei ole herkullinen – onneksi on olemassa niksi, jolla ongelma ratkeaa helposti.

Kaupassa asioidessa tulee usein vastaan ongelma: avokadot ovat ylikypsiä tai raakoja. ”Ready to eat” -avokadot ovat sen sijaan puolet kalliimpia kuin tavalliset avokadot.

Opeteltuasi tämän niksin, voit kuitenkin ostaa kaupasta koviakin avokadoja. Tämän kikan avulla ne muuttuvat pehmeiksi ja syömäkelpoisiksi.

nature plant fruit food produce avocado 1354026 pxhere.com scaled
Kuva: pxhere.com

Tee näin:

  1. Kääri avokado alumiinifolioon.
  2. Keitä vesi kiehuvaksi.
  3. Siirrä avokado syvään astiaan.
  4. Kaada kiehuva vesi avokadon päälle ja anna hautua 5 minuuttia.
  5. Siirrä halutessasi lämmin avokado astiaan, jossa on kylmää vettä.
  6. Käsittele avokado haluamallasi tavalla.

Jaa vinkki ystävillesi!