Ruokavaikuttaja Meri Santasen yhden pannun pasta on arkiruokaa parhaimmillaan.
Pasta-annos valmistuu kätevästi yhdellä pannulla ilman ylimääräistä säheltämistä. Tiskiä ei synny juurikaan ja maku on vallan mainio. Reseptissä onkin kaikki hyvän arkiruoan elementit: edullisuus, maku, nopeus ja helppous.
Katso resepti alapuolelta ja vinkkaa se ystävällesi.
Yhden pannun pasta (gluteeniton)
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 2 valkosipulinkynnttä
- 2 tomaattia
- 300 g gluteenitonta pastaa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 rkl chili-tomaattimurskaa
- Pinaattia
- n. 6 dl vettä
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, sipuli, tomaatit ja paprika.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
- Lisää pannulle tomaattisose ja sekoita hyvin
- Kaada joukkoon pastat ja vesi. Jätä kiehumaan kannen tai folion alle, kunnes pastat ovat kypsiä.
- Sekoita joukkoon tuorejuustot ja pinaatit. Jätä ruoka hautumaan muutamaksi minuutiksi ennen tarjoilua.
- Voit halutessasi lisätä päälle juustoa enne tarjoilua.
Voit katsoa valmistusohjeet myös oheiselta videolta.













