Raikas ja näyttävä glögipohjainen juoma tekee vaikutuksen vieraisiin.
Punaviinipohjainen glögi saa kaverikseen hieman sitruunaa ja vaalean siirapin pehmeän makeuden. Vaahdotettu valkuainen tuo juomaan samettisen suutuntuman ja kauniin ulkonäön.
Lopputulos on elegantti drinkki, joka sopii erinomaisesti alkumaljaksi alkoholin kanssa tai ilman.

Glögisour
Ainekset
- 2 dl punaviinipohjaista glögiä (holiton tai holillinen)
- ½ dl sitruunamehua
- ¼ dl vaaleaa siirappia
- 1 kananmunan valkuainen
- jäitä
Valmistusohje
- Mittaa ravistimeen (tai tiiviiseen hillopurkkiin) glögi, sitruunamehu, vaalea siirappi, valkuainen ja jäät.
- Ravista voimakkaasti. Avaa ravistin ja kaada varovasti lasiin. Koristele halutessasi.
Testaa reseptiä nyt ja tiedät mitä tarjota jouluna!













