Jyrki Sukulan “pullabruschetta” tunnetaan paremmin köyhinä ritareina.

Tämä herkku tarjoillaan mustikkajäätelön kera.

Pullabruschettaa ja mustikkajäätelöä Jyrki Sukulan tapaan

Ainekset

  • ½l mustikkajäätelöä
  • 1 dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 4 viipalettaeilistä pullaa
  • 2 dl pakastemustikoita sulatettuina
  • ripaussokeria
  • voita paistamiseen
  • mintun tai sitruunamelissan lehtiä koristeluun
4881503103 e4bde6f0ff c
Kuva: Flickr.com / Liliana Fuchs

Valmistusohjeet

  1. Sekoita maito, kananmuna ja hunaja kulhossa. Kasta pullat seoksessa ja paista voissa ruskeaksi.
  2. Mausta mustikat ripauksella sokeria.
  3. Tarjoile pullat mustikkajäätelön ja mustikkasurvoksen kera.
  4. Nauti!

Resepti: soppa365 / Jyrki Sukula