Jyrki Sukulan “pullabruschetta” tunnetaan paremmin köyhinä ritareina.
Tämä herkku tarjoillaan mustikkajäätelön kera.
Pullabruschettaa ja mustikkajäätelöä Jyrki Sukulan tapaan
Ainekset
- ½l mustikkajäätelöä
- 1 dl maitoa
- 1 kananmuna
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 4 viipalettaeilistä pullaa
- 2 dl pakastemustikoita sulatettuina
- ripaussokeria
- voita paistamiseen
- mintun tai sitruunamelissan lehtiä koristeluun
Valmistusohjeet
- Sekoita maito, kananmuna ja hunaja kulhossa. Kasta pullat seoksessa ja paista voissa ruskeaksi.
- Mausta mustikat ripauksella sokeria.
- Tarjoile pullat mustikkajäätelön ja mustikkasurvoksen kera.
- Nauti!
Resepti: soppa365 / Jyrki Sukula