Kaupan perunalastut häviävät näille porkkana-parmesaanisipseille maussa, terveellisyydessä ja hinnassa.
Porkkana muuttuu kypsennettäessä makeahkoksi ja tämän vuoksi se pariutuu mainiosti suolaisen parmesaanin kanssa. Nämä porkkana-parmesaanisipsit ovat keränneet suursuosion sosiaalisessa mediassa, sillä niiden valmistaminen on helppoa ja maku hivelee makunystyröitä.
Porkkana-parmesaanisipsit
Ainekset
- Porkkanoita
- Parmesaaniraastetta
- Mausteita
- Oliiviöljyä
1. Aloita leikkaamalla porkkanat siivuiksi.

2. Aseta pellille leivinpaperi, raastettua parmesaania ja lado porkkanaviipaleet lomittain juuston päälle.

3. Sivele porkkanat kevyesti oliiviöljyllä.

4. Mausta haluamillasi mausteilla. Tässä reseptissä käytettiin sipuli- ja paprikajauhetta.

5. Paista porkkanasipsejä 200 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.

6. Anna sipsien vetäytyä tovi ja riko ne käsilläsi pienempiin osiin.

7. Tarjoile ja nauti valitsemasi dipin kanssa.

Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta!
Jaa resepti ystävillesi, jotka herkuttelevat terveellisesti.













