Kaupan perunalastut häviävät näille porkkana-parmesaanisipseille maussa, terveellisyydessä ja hinnassa.

Porkkana muuttuu kypsennettäessä makeahkoksi ja tämän vuoksi se pariutuu mainiosti suolaisen parmesaanin kanssa. Nämä porkkana-parmesaanisipsit ovat keränneet suursuosion sosiaalisessa mediassa, sillä niiden valmistaminen on helppoa ja maku hivelee makunystyröitä.

Porkkana-parmesaanisipsit

Ainekset

  • Porkkanoita
  • Parmesaaniraastetta
  • Mausteita
  • Oliiviöljyä

1. Aloita leikkaamalla porkkanat siivuiksi.

Porkkanat
Kuva: YouTube / Hungry.happens

2. Aseta pellille leivinpaperi, raastettua parmesaania ja lado porkkanaviipaleet lomittain juuston päälle.

Porkkanapalat
Kuva: YouTube / Hungry.happens

3. Sivele porkkanat kevyesti oliiviöljyllä.

porkkana oljyssa
Kuva: YouTube / Hungry.happens

4. Mausta haluamillasi mausteilla. Tässä reseptissä käytettiin sipuli- ja paprikajauhetta.

Maustaminen
Kuva: YouTube / Hungry.happens

5. Paista porkkanasipsejä 200 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Paistaminen
Kuva: YouTube / Hungry.happens

6. Anna sipsien vetäytyä tovi ja riko ne käsilläsi pienempiin osiin.

valmista
Kuva: YouTube / Hungry.happens

7. Tarjoile ja nauti valitsemasi dipin kanssa.

Tarjoilu
Kuva: YouTube / Hungry.happens

Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta!

Jaa resepti ystävillesi, jotka herkuttelevat terveellisesti.

LUE MYÖS: Lisää tähän joululaatikkoon suppiksia – mausta tulee syvä ja moniulotteinen (Marjastaja.fi)