Keitetystä perunasta syntyy vohveliraudassa yllättävä herkku.

– Nämä olivat kuin Mäkkärin ranskikset, mutta paremmat, Iman Gharagozlu ja Leena Ahokas hehkuttavat.

Kaksikko kannustaa Iman ja Leena safkaa -Instagram-tilillään kaivamaan vohveliraudan kaapin perältä käyttöön.

Valmistus on todella helppoa

Temppu on yksinkertainen: voitele kypsät perunat oliiviöljyllä, nosta ne kuumalle vohveliraudalle ja paista muutama minuutti, kunnes perunat ovat rapeita ja kullanruskeita. Lisää päälle nokare voita ja ripaus sormisuolaa – ja herkku on valmis.

– Tarpeeksi kova lämpö oli avain onneen, ruokavaikuttajat muistuttavat.

Lisätvistinä voit raastaa pinnalle parmesaania ja tarjoilla perunat esimerkiksi mätidipin tai kantarellikastikkeen kanssa.

Ohje sai monet seuraajat innostumaan:

– Pakko kokeilla. Pakko.

– Tämä on TÄYDELLINEN!

– Vohveliperuna kuulostaa älyttömän ihanalta!

Katso valmistusohjeet alta.

LUE MYÖS: Ripottele tätä sientä munakkaaseen – saat lähestulkoon ravintolatason herkun (Marjastaja.fi)