Keitetystä perunasta syntyy vohveliraudassa yllättävä herkku.
– Nämä olivat kuin Mäkkärin ranskikset, mutta paremmat, Iman Gharagozlu ja Leena Ahokas hehkuttavat.
Kaksikko kannustaa Iman ja Leena safkaa -Instagram-tilillään kaivamaan vohveliraudan kaapin perältä käyttöön.
Valmistus on todella helppoa
Temppu on yksinkertainen: voitele kypsät perunat oliiviöljyllä, nosta ne kuumalle vohveliraudalle ja paista muutama minuutti, kunnes perunat ovat rapeita ja kullanruskeita. Lisää päälle nokare voita ja ripaus sormisuolaa – ja herkku on valmis.
– Tarpeeksi kova lämpö oli avain onneen, ruokavaikuttajat muistuttavat.
Lisätvistinä voit raastaa pinnalle parmesaania ja tarjoilla perunat esimerkiksi mätidipin tai kantarellikastikkeen kanssa.
Ohje sai monet seuraajat innostumaan:
– Pakko kokeilla. Pakko.
– Tämä on TÄYDELLINEN!
– Vohveliperuna kuulostaa älyttömän ihanalta!
Katso valmistusohjeet alta.