Suomalaiset mansikat ovat juuri nyt parhaimmillaan ja siksi niitä kannattaa sujauttaa niin moneen jälkiruokaan ja välipalaan kuin mahdollista.

Ruokavaikuttaja Tiina Savolaisen tuorepuuro sisältää runsaasti mansikoita ja tätä herkkua voi syödä aamu-, ilta- tai välipalaksi.

Jos haluat kokonaisuudesta vielä jälkiruokamaisemman, voit lisätä lopuksi päälle suklaaproteiinivanukasta.

Tuorepuuro

  • 1 rkl chiansiemeniä/ pellavansiemeniä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1,5 dl vaniljakauramaitoa (tai muuta maitojuomaa, lisää tässä tapauksessa hieman vaniljaa) tai proteiinijuomaa
  • 0,75 dl makeuttamatonta mansikka- tai vaniljajogurttia
  • 1-2 dl pieneksi pilkottuja mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Laita muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin
  2. Halutessasi lisää vielä ennen tarjoilua pinnalle lisää mansikoita ja rouhittuja pistaasipähkinöitä (sekä muutama rkl suklaaproteiinivanukasta.

Voit katsoa valmistusohjeet myös alta.

Jaa resepti Facebookissa!