Tätä ihanan raikasta vesimelonislushia kannattaa ehdottomasti kokeilla! Se sopii mainiosti sekä aikuisille että lapsille ja toimii loistavana viilentäjänä kuumina kesäpäivinä.

Slushin valmistus on todella helppoa: vesimeloni pilkotaan ja pakastetaan. Kun palat ovat jäätyneet, ne raastetaan hienoksi raasteeksi – raaste on jo sellaisenaan herkullista lusikoitavaa!

Tiina Savolainen kippaa raasteen laseihin ja puristaa sekaan hieman limeä ja nestettä – kuplavesi toimii erinomaisesti, mutta vaihtoehtoisesti voi käyttää esimerkiksi mehua tai kookosvettä.

Vesimeloni-slush toimii niin erinomaisena nesteyttäjänä, viilentäjänä ja hivenaineiden lähteenä.

Katso valmistusohjeet alta.

Nesteyttävää ja raikasta!

LUE MYÖS: Vähän parempaa graavikalaa – tällä reseptillä teet vieraisiin vaikutuksen (Kalajutut.fi)