
Suolainen feta ja makea vesimeloni ovat loistava makupari.
Yksi kesän suosikkiherkuista on ehdottomasti vesimeloni, jota voi popsia sellaisenaan tai lisätä mukaan jälkiruokiin sekä salaatteihin.
Kokeile fetalevitettä
Kevyt fetalevite, jonka päällä on vesimelonipaloja, voi olla yksi kesän herkullisimmista alkupaloista. Yhtä hyvää välipalana kuin lisukkeena grilliruokienkin kanssa, Aftonbladetin sivulla kerrotaan.
Ainekset
- 300 g fetajuustoa
- 0,5 dl turkkilaista jogurttia
- noin ½ vesimeloni
- 2 rkl hienonnettua basilikaa
- 0,5 dl pistaasipähkinöitä
- balsamicoa
- hunajaa
Tee näin
- Sekoita turkkilainen jogurtti ja fetajuusto tasaiseksi tahnaksi. Levitä seos lautaselle.
- Leikkaa vesimeloni kuutioiksi ja asettele ne tahnan päälle.
- Pirskottele päälle hunajaa ja balsamicoa. Ripottele lopuksi pinnalle karkeasti rouhitut pistaasipähkinät ja basilika.