
Wasabi-lime-sillissä on makua ja sopivasti pientä potkua.
Silli saa pientä potkua wasabista ja samalla lime tuo sopivan raikkauden.
Anna wasabi-lime-sillin mielellään maustua jääkaapissa yön yli, jotta maut pääsevät oikeuksiinsa. Tämä herkku yllättää vieraasi.
Ainekset
- 2 mausteliemessä olevaa sillifileetä tai 200 g valmisleikattua silliä
- 1 dl ranskankermaa
- 0,5 dl majoneesia
- 1 limen mehu ja kuori
- 2 cl sakea
- 5 g wasabijauhetta
Valmistusohjeet
- Leikkaa silli halutun kokoisiksi paloiksi.
- Sekoita keskenään crème fraîche, majoneesi, lime, sake ja wasabi.
- Lisää sillipalat seokseen ja anna mielellään tekeytyä yön yli.
Resepti: Aftonbladet