Wasabi-lime-sillissä on makua ja sopivasti pientä potkua.

Silli saa pientä potkua wasabista ja samalla lime tuo sopivan raikkauden.

Anna wasabi-lime-sillin mielellään maustua jääkaapissa yön yli, jotta maut pääsevät oikeuksiinsa. Tämä herkku yllättää vieraasi.

Ainekset

  • 2 mausteliemessä olevaa sillifileetä tai 200 g valmisleikattua silliä
  • 1 dl ranskankermaa
  • 0,5 dl majoneesia
  • 1 limen mehu ja kuori
  • 2 cl sakea
  • 5 g wasabijauhetta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa silli halutun kokoisiksi paloiksi.
  2. Sekoita keskenään crème fraîche, majoneesi, lime, sake ja wasabi.
  3. Lisää sillipalat seokseen ja anna mielellään tekeytyä yön yli.

Resepti: Aftonbladet