Fettuccine Alfredo on klassinen italialainen pastaresepti, joka jokaisen kotikokin kannattaa opetella.

Fettuccine on litteää nauhapastaa, joka on todella suosittua Roomassa. Fettuccine on muiden pastojen tapaan valmistettu vehnäjauhoista ja kananmunasta. Muualla päin Italiaa fettuccinea kutsutaan tagliatelleksi.

Tämä resepti sopii parhaiten kiireisiin päiviin, jolloin ruoanlaitolle ei ehdi omistaa 15 minuuttia enempää.

Fettuccine alfredo ainekset:

  • 1,2 dl voita
  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 tl italia mausteseosta + suolaa ja pippuria
  • 5 dl raastettua parmesaania
  • Kourallinen hienonnettua persiljaa
  • Fettuccine tai tagliatelle -nauhapastaa
  • Loraus pastan keittovettä

Pasta alfredon valmistaminen on todella helppoa ja myöskään tiskiä ei synny juuri lainkaan.

Katso valmistusohjeet oheiselta videolta!

Jaa resepti ystävillesi, jotka pitävät pastasta.