Parsan keittäminen johtaa usein vetiseen ja löysään lopputulokseen.

Vihreä parsa on loistava lisuke kala- ja liharuoille. Parasta vihreässä parsassa on omasta mielestäni se ettei sen kypsennykseen ja maustamiseen tarvita kummempia kikkoja.

food green produce vegetable healthy eat 731434 pxhere.com scaled
Kuva: pxhere.com

Paista pannulla tai uunissa

Vihreää parsaa ei yleensä tarvitse kuoria ja riittää että napsaiset vain palan kannasta pois. Parsaa ei myöskään kannata maustaa voimakkaasti, jotta sen hienovaraiset aromit eivät peity mausteiden alle.

Pannulla:

  • Muutama minuutti molemmin puolin
  • Mausteet: mustapippuri, suola, öljy

Uunissa:

  • 200 asteessa 10-12 minuuttia
  • Mausteet: mustapippuri, suola, öljy

Vinkki:

  • Tuore sitruunamehu antaa parsalle raikkaan vivahteen.

Nauti!