Iltalehden toimittajan mukaan jauhelihapannarin ”syömistä ei voi lopettaa.”
Jauheliha ja pannukakku eivät nopeasti mietittynä kuulosta kovin kummoiselta yhdistelmältä. Tätä ateriaa maistettaessa mieli kuitenkin muuttuu nopeasti.
Herkullinen jauhelihapannari on mainiota arkiruokaa, sillä se valmistuu kätevästi uunipellillä ilman sen kummempia valmistusvaiheita.
Aasialainen vivahde
Jauhelihapannarin maun salaisuus piilee itämaisissa mausteissa, jotka tuovat ihania vivahteita jokaiseen puraisuun.

Jauhelihapannari
Pohja
- 4 munaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 6 dl maitoa
- 1,5 tl suolaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
Täyte
- 400 g broilerin jauhelihaa
- 1 sipuli hakkeena
- 1 rkl curryjauhetta
- 0,5 dl sweet chili -kastiketta
- 1 ruukku korianteria hakkeena
- 3 cm pala inkivääriä raasteena
- 2 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
Valmistusohjeet
- Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään.
- Valmista täyte. Ruskista jauheliha ja lisää kaikki loput raaka-aineet paitsi juustoraaste.
- Kypsennä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, jotta sipulit kypsyvät.
- Kaada pannaritaikina leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele täyte tasaisesti uunipellille. Viimeistele juustoraasteella. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
Jaa resepti ystävillesi!
Lähde: IL