Raikkaat tonnikalalla täytetyt kurkkuveneet ovat loistava ja maukas välipala.

Terveelliset ja nopeasti valmistuvat välipalat ovat kiireisen päivän koittaessa kovassa huudossa. Tonnikalatahnalla täytetyt kurkkuveneitä voi välipalan lisäksi syödä myös lounaaksi.

En itse keksi näin nopeasti ajateltuna kovin montaa reseptiä, joka olisi yhtä helppo ja herkullinen kuin tämä.

Kurkkuvene ainekset:

  • Kreikkalaista jogurttia
  • Tonnikalaa vedessä
  • Silpottua tilliä
  • Sitruunamehua
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Kokonainen kurkku

Kurkkuvene valmistusohjeet:

  1. Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa (paitsi kurkku).
  2. Kun tonnikalatahna on valmis, halkaise kurkku puoliksi pituussuunnassa ja kaavi pehmeä sisus pois.
  3. Lisää täyte ja herkuttele.

Katso videolta, kuinka nopeaa ja helppoa kurkkuveneen valmistaminen on.

@rroosaeveliinaa

Kuumana kesänäpäivänä tämä on se juttu😋 Voit tehdä samalla pohjalla myös tarjoiltavia, leikkaamalla kurkkuja n. 1cm siivuiksi, päälle sama täyte ja koristeeksi kirsikkatomaatin puolikas ja tilliä. Mun vieraat on ainekin aiemmin rakastanut näitä napostelupaloja😍 Muista tallentaa, niin muistat kun kaipaat kesällä jotain raikasta! Ja ota myös mun tili seurantaan, jos haluut lisää kesäreseptejä❤️ #resepti #reseptit #terveellinen #kurkku #kurkkuveneet #kesäruokaa #ruokavinkki #ruokatiktok

♬ original sound – Eve | IG: roosaeveliinaa

Ps. Mikäli lounaalla haluaa hiilihydraatteja niin kurkun voi vaihtaa esimerkiksi leipään. Tonnikalatahna kulkee helposti mukana eväslaatikossa.