
Ruokatoimittaja Mari Moilanen raastaa kermaisen burratan päälle pakastettua persikkaa.
Moilanen on innoissaan helteiden rantautumisesta Suomeen ja hän aikoo sen kunniaksi valmistaa herkullisen kesäherkun.
– Raastettua, pakastettua persikkaa kermaisen burratan päällä. Vähän oliiviöljyä, muutama basilikanlehti ja rapeaa leipää grillistä. Aaah!, Moilanen kertoo ja jatkaa:
– P.S persikan sijaan voit käyttää nektariineja tai tomaatteja.
Marin resepti sai seuraajilta kehuja ja kommentteja
Yksinkertainen resepti, jossa on käytetty simppeleitä raaka-aineita ilahdutti monia seuraajia.
– Ihanan simppeli ja herkullinen vinkki! Todellakin kokeilen, eräs kommentoi.
– Oi oi oi, toinen lisää
Katso alta video, jossa herkulliset maut yhdistyvät ihanaksi kesäherkuksi.