Ruokatoimittaja Mari Moilanen raastaa kermaisen burratan päälle pakastettua persikkaa.

Moilanen on innoissaan helteiden rantautumisesta Suomeen ja hän aikoo sen kunniaksi valmistaa herkullisen kesäherkun.

– Raastettua, pakastettua persikkaa kermaisen burratan päällä. Vähän oliiviöljyä, muutama basilikanlehti ja rapeaa leipää grillistä. Aaah!, Moilanen kertoo ja jatkaa:

– P.S persikan sijaan voit käyttää nektariineja tai tomaatteja.

Marin resepti sai seuraajilta kehuja ja kommentteja

Yksinkertainen resepti, jossa on käytetty simppeleitä raaka-aineita ilahdutti monia seuraajia.

– Ihanan simppeli ja herkullinen vinkki! Todellakin kokeilen, eräs kommentoi.

– Oi oi oi, toinen lisää

Katso alta video, jossa herkulliset maut yhdistyvät ihanaksi kesäherkuksi.