Puikulaperunat, kuten Annabelle, ovat erinomaisia uunissa paahdettaviksi.

Puikulaperunat ovat kiinteämaltoisia ja vähätärkkelyksisiä, mikä tekee niiden rakenteesta napakan ja estää niitä hajoamasta paiston aikana. Uunissa paahtaminen tuo esiin puikulaperunoiden luonnollisen makeuden samalla, kun kuoresta tulee herkullisen rapea.

Yhdistelmä rapeaa pintaa ja mehevää sisusta tekee niistä täydellisen lisukkeen monenlaisiin ruokiin.

boiled potatoes 750x937 1
Kuva: howtomakedinner.com

Superhelpot ja herkulliset puikulaperunat

Ainekset

  • Annabelle perunoita
  • Extra-neitsytoliiviöljyä
  • Reilusti merisuolaa

Lisäksi

  • Lehtipersiljasilppua
  • Voita

Valmistusohjeet

  1. Esilämmitä uuni 225 asteiseksi
  2. Paahda perunoita 45 minuuttia.
  3. Tarjoile kulhossa silputun lehtipersiljan ja voin kanssa.

Nauti!

LUE MYÖS: Marin vinkillä sienirisoton maku nousee aivan uudelle tasolle: ”Kermainen ja rikas” (Marjastaja.fi)