Jos valmis lihamakaronilaatikko tuntuu liian tylsältä ja tavalliselta, sen voi nostaa uudelle tasolle pienellä vaivalla.

Lisää vain juustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja, paista pinta kullanruskeaksi – ja arkiruoasta tulee hetkessä mehevä herkku.

8979863586 c79f84b4d9 c
Kuva: Flickr.com

Kaupan tuunattu lihamakaronilaatikko

Ainekset

  • 1 valmis lihamakaronilaatikko
  • n. 100 g juustoraastetta (esim. emmental tai mozzarella)
  • muutama aurinkokuivattu tomaatti, pilkottuna (määrä oman maun mukaan)

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 200 °C.
  2. Avaa valmis makaronilaatikko ja levitä sen päälle
    • juustoraaste
    • pilkotut aurinkokuivatut tomaatit
  3. Paista uunissa kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  4. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

Huom! Jos pakkaus on folion sijasta muovia, tulee lihamakaronilaatikko siirtää ensin paistamista kestävään astiaan.

Vinkkaa resepti ystävillesi!

LUE MYÖS: Ostin kaupasta oudon näköisen hedelmän – maistui aivan banaanin ja vadelman yhdistelmältä (Marjastaja.fi)