Jos valmis lihamakaronilaatikko tuntuu liian tylsältä ja tavalliselta, sen voi nostaa uudelle tasolle pienellä vaivalla.
Lisää vain juustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja, paista pinta kullanruskeaksi – ja arkiruoasta tulee hetkessä mehevä herkku.

Kaupan tuunattu lihamakaronilaatikko
Ainekset
- 1 valmis lihamakaronilaatikko
- n. 100 g juustoraastetta (esim. emmental tai mozzarella)
- muutama aurinkokuivattu tomaatti, pilkottuna (määrä oman maun mukaan)
Valmistus
- Kuumenna uuni 200 °C.
- Avaa valmis makaronilaatikko ja levitä sen päälle
- juustoraaste
- pilkotut aurinkokuivatut tomaatit
- Paista uunissa kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
- Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
Huom! Jos pakkaus on folion sijasta muovia, tulee lihamakaronilaatikko siirtää ensin paistamista kestävään astiaan.
Vinkkaa resepti ystävillesi!












