Ensimmäiset nokkoset ovat putkahtaneet esiin Etelä-Suomessa ja niiden maku on juuri nyt parhaimmillaan.

Ruokabloggaaja ja ruokakirjailija Mari Moilasen nokkospiirakka on ihana keväinen herkku.

– Tästä se alkaa, vuoden paras aika eli seuraava seitsemän kuukauden ajan metsästä voi käydä poimimassa huippuraaka-aineita ruokiin, Mari Moilanen kirjoittaa jotainmaukasta.fi blogissa.

Nokkosista voi valmistaa sämpylöitä, keittoja teetä ja paljon muutama ihanaa. Ja mikä parasta, nokkonen on täysin ilmainen raaka-aine!

Katso video alapuolelta!

Jaa tämä resepti ystävillesi ja katso lisää herkullisia reseptejä Mari Moilasen blogista.

LUE MYÖS: Unohda hetkeksi omena – tästä hedelmästä valmistettu kaurapaistos maistuu ihanalta (Marjastaja.fi)