
Satokausi.fi vinkkasi raparperiherkun, jota et halua missata.
Ei ole monipuolisempaa kasvista kuin raparperi – siitä voi valmistaa lisukkeita grilliruoalle ja myös herkullisia jälkiruokia joka makuun.
– Tää on niin hyvää, että jos sä et oo testannut niin testaa heti, reseptin valmistanut kokki hehkuttaa.
Raparperiremmi
yksi pellillinen
10 + 20 min
Raaka-aineet
- 2 raparperinvartta
- 1/2 dl sokeria
Viimeistelyyn
- Sokeria
- Pese raparperit. Siivuta raparperin varret kuorimaveitsellä siivuiksi.
- Sekoita kulhossa raparperit ja 2 rkl sokeria sekaisin.
- Asettele sokeroidut raparperi siivut pellille leivinpaperin päälle.
- Kuivata uunissa 100 asteessa 20–30 riippuen uunista. Tarkoituksena on saada raparpereista tahmeita.
- Lopuksi pyörittele tahmeat remmit sokerissa.
Valmistusohjeet löytyvät myös oheiselta videolta:
Resepti: satokausi.fi