Satokausi.fi vinkkasi raparperiherkun, jota et halua missata.

Ei ole monipuolisempaa kasvista kuin raparperi – siitä voi valmistaa lisukkeita grilliruoalle ja myös herkullisia jälkiruokia joka makuun.

– Tää on niin hyvää, että jos sä et oo testannut niin testaa heti, reseptin valmistanut kokki hehkuttaa.

Raparperiremmi

yksi pellillinen

10 + 20 min

Raaka-aineet

  • 2 raparperinvartta
  • 1/2 dl sokeria

Viimeistelyyn

  • Sokeria
  1. Pese raparperit. Siivuta raparperin varret kuorimaveitsellä siivuiksi.
  2. Sekoita kulhossa raparperit ja 2 rkl sokeria sekaisin.
  3. Asettele sokeroidut raparperi siivut pellille leivinpaperin päälle.
  4. Kuivata uunissa 100 asteessa 20–30 riippuen uunista. Tarkoituksena on saada raparpereista tahmeita.
  5. Lopuksi pyörittele tahmeat remmit sokerissa.

Valmistusohjeet löytyvät myös oheiselta videolta:

Resepti: satokausi.fi