Tuunaa kaupan minimozzarellapalloista herkullisia.

Kaupan pienet mozzarellapallot ovat sellaisenaan tylsän makuisia. Pienellä panostuksella niistä saa kuitenkin herkullisen lisän esimerkiksi tapas-iltaa varten.

Marinadin valmistaminen on helppoa ja makua voi tuunata täysin omien mieltymystensä mukaiseksi.

Ainekset:

  • 250 g minimozzarellapalloja
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • ½ tl chilihiutaleita (valinnainen)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 rkl balsamicoa tai sitruunamehua

Ohje:

  1. Valuta minimozzarellat ja laita ne kulhoon.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada mozzarellapallojen päälle.
  3. Anna maustua jääkaapissa vähintään muutama tunti, mutta mieluiten yön yli.

Alla esimerkki marinoiduista mozzarellapalloista.

LUE MYÖS: Vispipuuron voi tehdä myös tästä marjasta – jopa paremman makuista kuin puolukka! (Marjastaja.fi)