Tällaista laskiaispullaa et ole ennen nähnyt – katso miten nyhtöpulla valmistetaan.

Nyhtöpullaa ei leikata, vaan pullapaloja ”revitään” irti käsin ja dipataan.

– Heittämällä paras laskiaispullani. Aivan käsittämättömän herkullinen, vaikka ulkonäkö onkin vähän hassu, Mari Moilanen kertoo Jotain maukasta -blogissaan.

Moilanen on useiden vuosien ajan kehitellyt erilaisia laskiaispullareseptejä, mutta nyt tuli täysosuma.

– Monkeybread-laskiaispulla on paras laskiaispulla, mitä olen koskaan syönyt. Ja se on paljon sanottu se, koska moni muukin tekemäni on ollut ihan laittoman hyvä, Moilanen toteaa.

Reseptin löydät täältä.

LUE MYÖS: Yksi kattila ja tätä marjaa: Näin syntyy joulun yksinkertaisin herkku (Marjastaja.fi)