Kantarellipasta on herkku, joka maistuu vielä paremmalta ilman kermaa.
Sienisesonki käy nyt kuumimmillaan ja sienestäjät voivat löytää metsästä lukuisia syötäviä lajeja. Yksi kaikkien tuntema sieni on kuitenkin kantarelli, josta saa taiottua vaikkapa maukkaan pastan ruokakirjailija Mari Moilasen reseptillä.
Kermaton = parempi maku
Marin mukaan kermattomat pastakastikkeet tuovat huomattavasti paremmin esiin sienten oman maun.
– Ootko kaivannut reseptiä kermattomaan kanttarellipastaan? No tässä se tulee! Ja mä sanon suoraan, et nää kermatttomat pastakastikkeet on huomattavasti maukkaampia ja tuo huomattavasti paremmin sienten maun esiin kun kermaiset kastikkeet, joten laita tää resepti muistiin! Tämä nimittäin vie kielen!!
Marin mukaan myös herkkutatit sopivat tähän reseptiin.
Katso video alta.
Resepti: Mari Moilanen













