Ranskalainen sipulikeittojauhe toimii lihapullien lisäksi myös makaronilaatikossa.
Ranskalainen sipulikeittojauhe on helppo keino tuoda makaronilaatikkoon lisää syvyyttä ilman erillistä maustamista. Tämä ”superniksi” on toiminut erityisen hyvin kiireisinä arkipäivinä, jolloin sipulien kuulottaminen ja maustaminen olisi vienyt turhan paljon aikaa.
Sipulin, suolaisuuden ja umamin yhdistelmä tekee jauhelihasta täyteläisemmän ja pidempään haudutetun makuisen.

Tee näin
- Lisää 1 pussi ranskalaista sipulikeittojauhetta noin 400 g jauhelihaa kohti
- Ruskista jauheliha normaalisti ilman erillistä suolaa
- Halutessasi lisää: mustapippuria ja ripaus paprikajauhetta tai valkopippuria
- Jatka makaronilaatikon valmistusta tavalliseen tapaan munamaito- tai kermaseoksella.
Huom! Älä lisää erikseen suolaa, sillä sipulikeittojauhe on yleensä melko suolaista. Jos lisäät, niin muista maistaa ensin.
Oletko testannut tätä aiemmin? Jaa vinkki ystävillesi!













