Harri Syrjänen päätti kokeilla yllättävää makukombinaatiota: merisuolaa, oliiviöljyä ja vaniljajäätelöä.
Ajatus saattaa kuulostaa oudolta, sillä harva yhdistäisi ainakaan mielessään italialaisen keittiön perusainesta vaniljajäätelöön. Oliiviöljyn ja suolan yhdistelmä nostaa vaniljajäätelöstä kuitenkin pintaan aivan uudenlaisia makuja.
Syrjänen huomasi vinkin somessa
Syrjänen kertoo törmänneensä tähän erikoiseen ideaan sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa ja TikTokissa, ja päätti testata itse, miltä yhdistelmä oikeasti maistuu.
– Tää on hullua, ihan sairaan hyvää. Nyt kyllä viedään aivoja ja makuaistia. Eri lusikalliset maistu erille, välillä kinuskia välillä salmiakkia. Pankaa testiin ja laittakaa tohon alas, mitä makuja teiltä löyty. Veikkaan että tulee erikoisia makuelämyksiä. Huh, huh, Harri Syrjänen kertoo Instagramissa.
Katso alta video, jossa Harri testaa makukomboa.













