Raejuustosta, kaurahiutaleista ja kananmunista syntyy terveellinen arkipannari, joka kelpaa niin jälkiruoaksi kuin välipalaksi.

Tämä proteiinipannari sopii loistavasti aktiivisille nuorille, jotka tarvitset jaksamiseen hiilareita ja proteiinia.

Lisäksi raejuustopannari on hyvää – suurimman osan mielestä se maistuu aivan jälkiruoalta.

Raejuustopannari

Ainekset

4 annosta

  • 1 prk (200 g) Pirkka laktoositonta raejuustoa 2 %
  • 2 dl Pirkka kaurahiutaleita
  • 4 kananmunaa
  • ripaussuolaa
  • n. 1 rkl voita tai margariinia

Valmistusohjeet

  1. Kaada raejuusto, kaurahiutaleet ja rikotut kananmunat tehosekoittimen kulhoon. Mausta suolalla. Soseuta taikina tasaiseksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (noin 23 cm x 30 cm). Tasoita pinta.
  3. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Voitele pinta halutessasi paistamisen jälkeen. Leikkaa paloiksi ja tarjoa hillon tai marjojen kanssa.
  4. Nauti!

Resepti: K-Ruoka

LUE MYÖS: Herkkutateista saa yllättävän herkun: ”Siis niin itkettävän hyvää” (Marjastaja.fi)