Raejuustosta, kaurahiutaleista ja kananmunista syntyy terveellinen arkipannari, joka kelpaa niin jälkiruoaksi kuin välipalaksi.
Tämä proteiinipannari sopii loistavasti aktiivisille nuorille, jotka tarvitset jaksamiseen hiilareita ja proteiinia.
Lisäksi raejuustopannari on hyvää – suurimman osan mielestä se maistuu aivan jälkiruoalta.
Raejuustopannari
Ainekset
4 annosta
- 1 prk (200 g) Pirkka laktoositonta raejuustoa 2 %
- 2 dl Pirkka kaurahiutaleita
- 4 kananmunaa
- ripaussuolaa
- n. 1 rkl voita tai margariinia
Valmistusohjeet
- Kaada raejuusto, kaurahiutaleet ja rikotut kananmunat tehosekoittimen kulhoon. Mausta suolalla. Soseuta taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (noin 23 cm x 30 cm). Tasoita pinta.
- Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Voitele pinta halutessasi paistamisen jälkeen. Leikkaa paloiksi ja tarjoa hillon tai marjojen kanssa.
- Nauti!
Resepti: K-Ruoka