Hodari on klasikko, joka ei esittelyitä kaipaa.

Haluatko viettää rennon illan ystäviesi tai perheenjäsentesi kanssa? Tarjoile näitä hodareita.

Hodarien väliin lisättävän täytteen voi tehdä etukäteen valmiiksi jääkaappiin ja lämmittää mikrossa ennen tarjoilua. Resepti on peräisin Ilta-Sanomien sivulta.

Kolmen sipulin hodarit

Määrä 6

Valmistusaika 30 minuuttia

Ainekset

  • 4 (puna- tai kelta)sipulia (tai molempia)
  • 2 rkl öljyä
  • 6 hotdogsämpylää
  • 6 nakkia
  • 1dl sweet chili -kastiketta
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • paahdettua sipulirouhetta, hienonnettua kevätsipulia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi. Paista keskilämmöllä paistinpannulla öljyssä, kunnes sipulit pehmenevät ja saavat hieman väriä. Sekoita joukkoon sweet chili -kastike ja tomaattipyree ja paista vielä minuutin ajan.
  2. Lämmitä sämpylät matalalla lämmöllä (noin 80 asteisessa) uunissa noin 10 minuuttia. Paista nakit pannulla tai lämmitä ne sämpylöiden kanssa uunissa 10 –15 minuuttia.
  3. Halkaise ja täytä sipuleilla. Lusikoi pinnalle paahdettua sipulirouhetta ja hienonnettua kevätsipulia.

Lähde: IS / Ruokala